Heeft u vragen? Bel ons op 038-454-30-40 | Delen met

Voor optimaal resultaat werken wij uitsluitend nog met top apparatuur, waaronder;

Pedicure-unit: Professionele pedicure-unit met NSK Podent 2 motor en een digitale bediening. Het apparaat beschikt o.a over sprayfunctie, intralight, turbine ( 400.000 rpm), 3-functiespuit ( water/lucht/water+lucht), geluidsarme externe compressor en een lade met uv-sterilisator.

Plasmalite: Super FPL apparaat voor definitief ontharen en verwijderen van couperose en pigmentvlekken.

Dermabrasie: De Major Derma-Exfoliant is een apparaat voor een oppervlakkige tot diepe peeling van de bovenste huidlaag. D.m.v.  de steriele behandelkopjes en de vacuüm zuiging worden dode huidcellen en vuil verwijderd.

Revitalaser: Softlaser gebaseerd op biologische foto-inductie. Revitalaser zorgt voor een verhoogde celenergie en sterke verbetering van de zuurstof circulatie in de weefsels. Revitalaser maakt geen gebruik van warmte doordat gewerkt wordt met non-thermic infrarood licht.

Q-light: de Q-light foton therapie is een zelfstandige en/of optimale aanvulling op veel cosmetische behandelingen, met duidelijke herstellende en genezende effecten op de huidcellen. Q-light is een medisch gecertificeerd apparaat met een breed spectrum tussen 385 nm - 1700 nm en hierdoor breed toepasbaar.

DermaOxy: Met dermaOxy zuurstof therapie bewerkstelligen we een betere doorbloeding, aanmaak van collageen en elastine voor een stevige huid en worden rimpels effectief aangepakt.

Apilus: De Apilus is een geavanceerd, computergestuurd onthaarapparaat voor een snelle en definitieve onharing met naald. Elektrisch epileren op zijn best.