Heeft u vragen? Bel ons op 038-454-30-40 | Delen met

Over ons 


Praktijk Aa-landen biedt een totaal verzorgingspakket van schoonheidsbehandelingen, pedicure (ook voor diabetici en reuma patiënten), ontharen en nagelstyling.

Wij volgen alle (internationale) trends en noviteiten en streven naar een persoonlijk passend behandelplan met maximale resultaten.

In de aangename sfeer van Praktijk Aa-landen stapt u even uit de dagelijkse drukte en neemt u bewust tijd voor uzelf.

Of u nu komt voor het epileren van uw wenkbrauwen of een uitgebreide gezichtsbehandeling, bij ons staat u centraal.

 

Mijn naam is Ans Huisman. Ik ben al ru​im 18 jaar schoonheidsspecialist en pedicure. Mijn opleiding heb ik gevolgd in Groningen, gevolgd door vele specialisaties waaronder elektrisch ontharen, nagelstyling en voetverzorging bij diabetici en reuma patiënten.

Mijn specialiteit is pedicure en huidverbetering d.m.v. apparatuur.

Ik houd van behandelingen met direct resultaat en bespreek graag met u de mogelijkheden die voor u interessant kunnen zijn.

Tot ziens in de praktijk! Kijk ook op onze facebookpagina!


Mijn naam is Jasmijn Smid.

Met veel plezier werk ik als allround schoonheidsspecialist bij Praktijk Aa-landen.

Ik ben afgestudeerd met de specialisaties acne, shiatsu, elektrisch ontharen en kleuradvisering. Mijn diploma heb ik behaald op het ROC Landstede in Zwolle.

Momenteel volg ik de opleiding tot pedicure, deze hoop ik in juli 2015 af te ronden.

Ik vind het leuk om huidverzorgende en huidverbeterende behandelingen uit te voeren. Doordat wij de nieuwste behandelmethoden combineren met de modernste apparatuur kan ik altijd voor het beste resultaat gaan.